Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Φιλανδός ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά, αντικαθιστώντας τον Νico Rosberg, πείθοντας την Mercedes να του δώσει συμβόλαιο και για το 2018.

«Ήθελα περισσότερα»

23/11/2017

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Βοttas από την συνολική του απόδοση αυτή τη χρονιά, ωστόσο σκοπεύει να βελτιωθεί. Διαβάστε τι είπε.

Σε δηλώσεις του, ο Valtteri Bottas παραδέχτηκε ότι πρέπει να αποδείξει για άλλη μια φορά του χρόνου ότι αξίζει να βρίσκεται στην θέση του οδηγού της Mercedes.

Ο Φιλανδός ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά, αντικαθιστώντας τον Νico Rosberg, πείθοντας την Mercedes να του δώσει συμβόλαιο και για το 2018. Από τότε όμως η απόδοση του παρουσίασε κάμψη ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δηλώσουν ότι δεν είναι οδηγός υψηλού
επιπέδου.

Από την πλευρά του ο Bottas δήλωσε: « Η σεζόν ήταν δύσκολη. Περίμενα να πετύχω περισσότερες από δύο νίκες, ωστόσο είμαι χαρούμενος που απέδειξα ποιος είμαι και η ομάδα μου προσέφερε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Βέβαια, δεν μπορούσα να νικήσω τον Hamilton αλλά δουλεύω πάνω στις αδυναμίες μου. Του χρόνου θα είναι το ίδιο, πρέπει να αποδείξω αν θέλω να μείνω στην ομάδα για πολύ καιρό.»

Υπήρχε πίεση από την Mercedes, όταν τα αποτελέσματα του Φινλανδού δεν ήταν και τα καλύτερα; O ίδιος είπε: « Δεν είχα θέμα με την πίεση καθώς ένιωθα ότι όλη η ομάδα με στήριζε».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις