Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με σεβασμό απέναντι στη Red Bull θα κινηθεί ο Daniel Ricciardo, μέχρι να πάρει την απόφαση για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Δεν θέλει να φανεί ασεβής απέναντι στη Red Bull ο Ricciardo

3/4/2018

Με σεβασμό απέναντι στη Red Bull θα κινηθεί ο Daniel Ricciardo, μέχρι να πάρει την απόφαση για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο οδηγός, το πρώτο πράγμα που θέλει να αποφύγει είναι να μη φανεί ασεβής απέναντι στην ομάδα του κατά τη χρονική διάρκεια που θα χρειαστεί μέχρι να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
 
«Σίγουρα, μπορεί να έχω περισσότερες από μία επιλογές και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, όντας μια συναρπαστική υπέροχη εμπειρία, αλλά θέλω να συνεχίσω με τον σωστό τρόπο», τόνισε αρχικά και συνέχισε «Δεν θέλω να φανώ ασεβής απέναντι σε κανένα ή να του φερθώ άσχημα. Ίσως να αποχωρήσω ωστόσο δεν θα πάω να το πω καθώς οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν το σεβασμό μου. Όποια απόφαση και να πάρω οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει πολλά για εμένα και σε καμία περίπτωση δεν θα μιλήσω άσχημα για αυτούς», ήταν τα λόγια του Αυστραλού.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί αυτή τη κατάσταση ο 28χρονος οδηγός, μίλησε και ο Lewis Hamilton, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού GP συμβούλεψε τον συνάδελφό του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις που πρέπει να κάνει.
 
Τέλος δηλώσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα έκανε και ο επικεφαλής της RBR, Christian Horner, που παραδέχτηκε ότι οι συνεχιζόμενες ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του τύπου έχουν αρχίσει να γίνονται ενοχλητικές αναφέροντας πως εάν ενδιαφέρονται για τέτοια θέματα το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και για τους Valtteri Bottas και τον Lewis Hamilton και τον Kimi Raikkonen, που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις