Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Aισιόδοξος για την πορεία της Red Bull εμφανίστηκε ο dr. Helmut Marko.

«Έκανε την Ηonda κακή»

30/1/2018

Mε καλό μάτι φαίνεται πως βλέπει την Honda ο dr. Helmut Marko. Διαβάστε τι λέει για την Red Bull και τον Alonso.

Aισιόδοξος για την πορεία της Red Bull εμφανίστηκε ο dr. Helmut Marko σύμφωνα με δηλώσεις του για τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος της F1.

O Marko δήλωσε σχετικά: «Σε σχέση με την εμπειρία μας την περασμένη χρονιά, αυτή τη φορά πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι στα πρώτα δοκιμαστικά και δεν αντιμετωπίζουμε τα περσινά προβλήματα.» Ο ίδιος φάνηκε μάλιστα πως πιστεύει στις δυνατότητες του νέου μονοθεσίου και ότι δεν θα υπάρξουν τα προβλήματα αξιοπιστίας του παρελθόντος «Αφήστε μας να σας εντυπωσιάσουμε».

Από την άλλη πλευρά, μαθαίνουμε πως η Red Bull εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την Honda μετά την λήξη της σεζόν που έρχεται με την προϋπόθεση φυσικά η ιαπωνική ομάδα να κάνει σημαντικά βήματα προόδου κατά την συνεργασία της με την Toro Rosso αυτή την χρονιά. Τα ακριβή του λόγια ήταν: «H Honda είναι πολύ ενεργή και είναι πολύ πιθανό να είναι σύντομα στο επίπεδο της Renault. Έπρεπε να κάνει πολλές τροποποιήσεις εξαιτίας του σασί της McLaren και δεν μπόρεσε να αναπτύξει την τεχνολογία της. Επίσης ο Αlonso έκανε τα πάντα για να κάνει το μοτέρ να μοιάζει κακό».

Ο Marko πάντως έδωσε το προβάδισμα στην Μercedes για το πρωτάθλημα: «To χείριστο είναι ο ρυθμός τους στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά γιατί δεν μπορείς να προσπεράσεις στην πλειοψηφία των αγώνων».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις