Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα αυτοκίνητα Abarth 124 rally συμμετείχαν σε τρεις Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ένα ΣΚ γεμάτο Abarth

7/5/2018

Τα αυτοκίνητα Abarth 124 rally συμμετείχαν σε τρεις Ευρωπαϊκούς αγώνες ενώ τα μονοθέσια με κινητήρα Abarth επέστρεψαν στην πίστα για το δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4.

Ένα ακόμη συναρπαστικό Σαββατοκύριακο για την Abarth και τους οδηγούς του Σκορπιού. Στην Ιταλία διεξάχθηκε το Targa Florio, 3ος αγώνας του Ιταλικού πρωταθλήματος Ράλι, στην Ισπανία το Canary Islands Rally, και στη Ρουμανία το Transilvania Rally. Στη Γερμανία νεαροί οδηγοί συμμετείχαν στο 2ο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4 με μονοθέσια που χρησιμοποιούν κινητήρα Abarth.

Tο Targa Florio είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς αγώνες παγκοσμίως. Προσμετρά στο Abarth 124 rally Selenia International Challenge και αγωνίστηκαν δυο αυτοκίνητα Abarth 124 της Bernini Rally team: Το πρώτο πλήρωμα είχε οδηγό τον Κρίστοφερ Λουκέσι, και συνοδηγό/πλοηγό τον Μάρκο Πολιτσίνο και το δεύτερο οδηγό τον Αντρέα Μοντανέσι, με συνοδηγό/πλοηγό τον Μισέλ Καστέλι. Το Targa Florio Rally ξεκίνησε από το Palermo και ολοκληρώθηκε στο Cefalù, μετά από 439 χλμ (μεικτά) με 16 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 155 χλμ.

Η Abarth επέστρεψε και στην πίστα για το δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4 στο Hockenheim. Περίπου 30 νέοι οδηγοί βρέθηκαν στην εκκίνηση με μονοθέσια Tatuus που χρησιμοποιούν κινητήρα Abarth T-Jet . 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις