Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ένα ηλεκτρικό Nissan LEAF για την κορυφή του Pikes Peak
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα ηλεκτρικό Nissan LEAF για την κορυφή του Pikes Peak

20/6/2022

Η φετινή ανάβαση του Pikes Peak θα έχει αρκετές εκπλήξεις κι αυτή τη φορά, ένα ειδικά τροποποιημένο Nissan LEAF ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον αγώνα, έτοιμο να κλέψει τις εντυπώσεις.

Αγωνιστικό LEAF για το απαιτητικό Pikes Peak

Η αποκάλυψη των φετινών συμμετεχόντων για την ανάβαση του Pikes Peak έχει τραβήξει αρκετό ενδιαφέρον, με τα φώτα να έχουν στραφεί στο Nissan LEAF που βλέπετε στις φωτογραφίες. Η Samurai Speed έχει ετοιμάσει κατάλληλα  το ηλεκτρικό όχημα, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής της σκληροπυρηνικής ανάβασης.

Εντυπωσιακό body kit

Το αγωνιστικό LEAF διαθέτει ένα ευρύτερο body kit αυξάνοντας έτσι την κάθετη δύναμη, ενώ το μεγάλο εμπρόσθιο σπόιλερ και η τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος τραβάνε τα βλέμματα. Επιπρόσθετα, η Samurai Speed ​​έχει μετατρέψει το ηλεκτρικό μοντέλο σε δίθυρο, σε μία διαδικασία αφαίρεσης των περιττών κιλών και αυστηρής δίαιτας.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε λεπτομέρειες για το σύστημα κίνησης, τις μπαταρίες ή τους αριθμούς απόδοσης. Πάντως, η αγωνιστική ομάδα της Samurai Speed ​​κατευθύνεται στο Κολοράντο για την ανάβαση που θα γίνει στις 26 Ιουνίου 2022, με τον Takashi Oi να αναλαμβάνει τα «πηδάλια» του Nissan LEAF για την κορυφή.       


«Τούμπανο» ηλεκτρικό Nissan LEAF!
Η Samurai Speed τροποποιεί ένα LEAF για την ανάβαση του Pikes Peak.
Τεράστια σπόιλερς και διαχύτες τραβούν τα βλέμματα.
Αρκετά πιο ελαφρύ και δίθυρο.
Μπορεί ένα ηλεκτρικό να φτάσει στην κορυφή του Pikes Peak;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε