Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο 38χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής λέγεται πως έχει κάνει μια πρώτη επαφή με την McLaren.

Επιστρέφει στη ΜcLaren o Raikkonen;

29/6/2018

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η McLaren έχει προσεγγίσει τον Raikkonen για την επόμενη σεζόν. Διαβάστε τι λέει ο Φιλανδός.

Mπορεί στην Ferrari να μην βιάζονται ιδιαίτερα να επιλέξουν ποιος θα είναι ο οδηγός που θα βρεθεί δίπλα στον Vettel, ωστόσο ο Kimi Raikkonen φαίνεται πως κρατά ανοιχτά τα χαρτιά του για το αν θα συνεχίσει στην Scuderia, μιας και πληροφορίες αναφέρουν πως έχει και άλλες προτάσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο 38χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής λέγεται πως έχει κάνει μια πρώτη επαφή με την McLaren για την οποία οδηγούσε πριν πάει στην Ferrari, φτάνοντας κοντά στον τίτλο δύο φορές. Όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του στην F1 στην Ferrari ο Φιλανδός απάντησε: «Δεν ξέρω πραγματικά. Ήταν το 2007 όταν έλεγα πως θα τελείωνα την καριέρα μου στην Ferrari και προφανώς τελικά δεν έγινε έτσι και τώρα ξανά η κατάσταση επαναλαμβάνεται. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει μετά. Θα δούμε, πάντα γίνονται πολλές συζητήσεις, δεν έχω πολλά να πω. Όλοι θα δουν κάποια στιγμή τι θα γίνει , όπως και εγώ.»

Πότε όμως θα ληφθεί κάποια απόφαση; Ο Raikkonen ξεκαθάρισε: «Πιστεύω πως έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές. Θα ξέρω σίγουρα πριν το επόμενο έτος. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση.»

Το άλλο μεγάλο φαβορί για την θέση δίπλα στον Vettel είναι ο 20χρονος Charles Leclerc που εντυπωσιάζει στους τελευταίους αγώνες με την Alfa Romeo Sauber.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις