Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tα grid girls θα δώσουν κανονικά το παρών στον Moνακό;

Επιστρέφουν τα grid girls;

10/4/2018

Mεγάλες είναι οι πιέσεις που ασκούν στην Liberty Media τα διοικητικά συμβούλια κάποιων grand prix με σκοπό να πείσουν τις αρχές της F1 να επιτρέψουν, τουλάχιστον έως ένα βαθμό, την επιστροφή των grid girls. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Mπορεί στην αρχή της χρονιάς να είχε γίνει γνωστό ότι η Liberty Media είχε αποφασίσει να καταργήσει τα grid girls σε όλους τους αγώνες του καλεντάρι, ωστόσο φαίνεται πως η παράδοση αυτή ίσως συνεχίσει να υπάρχει, τουλάχιστον σε μερικά από τα grand prix της φετινής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο του αγώνα στο Mπαχρέιν, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που ανέφεραν ότι τα grid girls θα δώσουν κανονικά το παρών στον Moνακό, όπου οι οργανωτές έχουν μεγαλύτερο έλεγχο γύρω από τις εκδηλώσεις του αγώνα, ενώ φαίνεται πως προς την ίδια κατεύθυνση θέλουν να κινηθούν και οι διοικητικές αρχές άλλων αγώνων, όπως της Σιγκαπούρης και της Ρωσίας.

Ο Ρώσος promoter κ. Sergey Vorobyev δήλωσε σε διεθνή μέσα: « Eίναι γνωστό ότι οι γυναίκες από την Ρωσία είναι πανέμορφες και αν δεν βρίσκονται στο grid, θα είναι κρίμα για τον αγώνα και την τηλεόραση. Δεν είμαι κατά των παιδιών και της παρουσίας τους στο grid. Έχουμε πολλές επιλογές και αυτήν την στιγμή, είμαστε στο ψάξιμο. Είναι θέμα συζήτησης για το κοινό και είναι ένα πρόβλημα για τους σπόνσορες μας».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τι πρόκειται να γίνει σε αυτά τα συγκεκριμένα grand prix, με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της F1 και τους διοργανωτές να πρέπει να βρουν κάποια κοινή γραμμή που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα και των δύο πλευρών.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις