Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ετοιμάζεται το ΟΑΚΑ για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

1/9/2022

Λίγο πριν την πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται στο ΟΑΚΑ έχουν πάρει φωτιά, με τους διοργανωτές να τις παρουσιάζουν σε ένα όμορφο βίντεο

Ολική μεταμόρφωση για το Ολυμπιακό Στάδιο

Από το video που ανέβασε η διοργάνωση στο λογαριασμό της στο Facebook, οι απαραίτητες εργασίες στο ΟΑΚΑ έχουν ξεκινήσει, για τη δημιουργία της υπερειδικής διαδρομής που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις. Στην περιγραφή του video, αναφέρεται πως 200 άνθρωποι εργάζονται πυρετωδώς για να στρωθούν 1.000 κυβικά μέτρα χαλίκι, ενώ θα χρησιμοποιηθούν 4.000 τετραγωνικά μέτρα ξύλο, 120 τόνοι χάλυβα και 1.000 μέτρα προστατευτικών στηθαίων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Live μετάδοση σε 150 χώρες & 50 εκατομμύρια τηλεθεατές

Η έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αν μη τι άλλο θα τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της, αφού την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, η υπερειδική στο ΟΑΚΑ θα μεταδώσει εικόνα σε 150 χώρες παγκοσμίως, με περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές να απολαμβάνουν το «πέρασμα» 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων ανά ζευγάρια. Η ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή θα φτάνει σε μήκος τα 1,95 χλμ. και τα στηθεί εντός του αγωνιστικού χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.  

Το πρόγραμμα της υπερειδικής

Το μεγάλος γεγονός θα ξεκινήσει περίπου στις 19.30, αφού στις 16.30 θα λάβουν χώρα οι αναγνωρίσεις της διαδρομής για το 3ο γκρουπ πληρωμάτων. Στις 17.00, στην αίθουσα «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο Παγκόσμιος Τελικός e-Sports WRC, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, στις 18.30 οι κορυφαίοι οδηγοί Ράλλυ στον κόσμο, όπως και οι περισσότεροι οδηγοί από όλες τις κατηγορίες που προσμετρούν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, θα βρεθούν στο Rally Village του OAKA (εντός του περιβάλλοντα χώρου του σταδίου, από την πλευρά της Λ. Ειρήνης) για να υπογράψουν αυτόγραφα σε όλους τους φίλους. Στις 19.00, εντός της αγωνιστικής διαδρομής, υψηλοί προσκεκλημένοι θα συνοδηγήσουν σε ένα Ford Fiesta Rally 3 Junior WRC της M-Sport Poland. Στις 19:45, οι οδηγοί της κορυφαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος, θα συγκεντρωθούν στον αγωνιστικό χώρο, για μια αναμνηστική φωτογραφία εμπρός σε δεκάδες χιλιάδες θεατές.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε