Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του από το 2020 και έπειτα.

«Eυγνώμων που δεν έχω 6»

11/12/2017

Έτοιμος για νέες προκλήσεις είναι ο Lewis Hamilton μετά και τον 4ο τίτλο του. Mέχρι πότε θα συνεχίσει και γιατί θεωρεί ότι είναι καλύτερα χωρίς 6 πρωταθλήματα;

Ενδιαφέρον προκαλούν οι δηλώσεις του Lewis Hamilton σχετικά με το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την F1. O Bρετανός είναι ένας πιλότος που μπορεί να απειλήσει το ρεκόρ των 7 πρωταθλημάτων του Michael Schumacher, ωστόσο η «άστατη» ζωή του Βρετανού και τα άλλα του ενδιαφέροντα ίσως τον τραβήξουν μακριά από το άθλημα πιο νωρίς από ότι θα περίμενε κανείς.

Τι αναφέρει όμως ο ίδιος ο Hamilton για το μέλλον του; O τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του από το 2020 και έπειτα. Ο ίδιος δήλωσε σε σχετική ερώτηση που του έγινε: « Έχω μιλήσει σε ανθρώπους που αποσύρθηκαν νωρίς και σε αυτούς που άργησαν να το κάνουν και όλοι λένε ότι πρέπει να μείνω όσο μπορώ. Αυτό δεν θα γίνει. Οι σεζόν γίνονται όλο και πιο μεγάλες και  τα πράγματα που κάνω πέρα από την F1 μου παίρνουν αρκετή ενέργεια και χρόνο. Αυτή τη στιγμή το απολαμβάνω να οδηγώ και να είμαι στην ομάδα αυτή. Όσο το αυτοκίνητο είναι σε τέτοια μορφή μέχρι το 2021 πιστεύω θα είμαι στην F1».

Στην συνέχεια ο Hamilton ρωτήθηκε για αν θα μπορούσε να έχει 6 πρωταθλήματα με λίγη τύχη και για το αν θα μπορέσει να φτάσει τα 8 και να ξεπεράσει τον Schumi. Ο Bρετανός εμφανίστηκε μετριοπαθής στις απαντήσεις του λέγοντας: « Eίμαι ευγνώμων που δεν έχω 6 γιατί είμαι ακόμα διψασμένος για τίτλους και απολαμβάνω ακόμα να αγωνίζομαι. Δεν θα ήμουν ο ίδιος αν δεν είχα όλες αυτές τις εμπειρίες. Το να φτάσω τον Schumacher είναι τρελό. Ανθρωποι γύρω μου λένε ότι πρέπει να φτάσω τα 8. Μόλις πήρα το 4ο . Χρειάζεται ένα βήμα την φορά.»

Εσείς τι λέτε; Μπορεί ο Βρετανός να πιάσει τον Schumacher;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις