Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Λίγες φαίνεται πως είναι οι επιλογές του Daniel Ricciardo.

Για πού ο Ricciardo;

28/6/2018

H απόφαση του Αυστραλού λογικά δεν θα αργήσει αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην είναι αυτή που θα ήθελε. Διαβάστε πως διαμορφώνεται το σκηνικό.

Λίγες φαίνεται πως είναι οι επιλογές του Daniel Ricciardo σχετικά με την ανανέωση ή την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα από τη νέα σεζόν, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν και όλες οι ομάδες εκτιμούν τις ικανότητες του, δεν φαίνεται να του έχουν καταθέσει κάποια αξιόλογη πρόταση.

Από την μια πλευρά η Mercedes είναι πολλά κοντά στην συνέχιση της συνεργασίας της με τον Lewis Hamilton, ενώ αν τελικά δεν ανανεώσει τον Bottas, το πρώτο φαβορί για την θέση του Φιλανδού φαίνεται πως είναι ο Esteban Οcon. Η Ferrari από την άλλη πλευρά έχει συμβόλαιο με τον Vettel ενώ για το δεύτερο μονοθέσιο, λέγεται πως είτε θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Raikkonen είτε θα λάβει το χρίσμα το Leclerc. Aυτό σημαίνει πως ο Ricciardo μπορεί είτε να πάει στην Renault που φαίνεται να είναι ευχαριστημένη με τους οδηγούς της είτε στην McLaren, αν φύγει ο Alonso, ωστόσο καμία από τις δύο αυτές ομάδες δεν είναι σε θέση να δώσει στον Aυστραλό αυτό που επιθυμεί περισσότερο: ανταγωνιστικό
μονοθέσιο.

Ο επικεφαλής της Red Bull δήλωσε για τον Ricciardo:« Δεν πιστεύω ότι ο Daniel είναι σε καλή θέση. Μercedes και Ferrari έχουν τους οδηγούς τους και ξέρω ότι η Ferrari δεν του έχει κάνει πρόταση. Η Renault θα μείνει με τους ίδιους οδηγούς και δεν νομίζω να έχει το budget. Δεν έχει εναλλακτική. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος.»

Πού λέτε να πάει ο Ricciardo;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις