Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η F1 επιστρέφει σε ανοιχτή ζώνη!

24/10/2018

Το πλήρες πακέτο των μεταδόσεων της Formula 1 εξασφάλισε η ΕΡΤ για τα επόμενα 3 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως όλες οι κατατακτήριες δοκιμές και όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται από τη συχνότητά της.

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της Formula 1 αποτελεί η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά στην εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της F1 για τα επόμενα χρόνια από την ΕΡΤ. Τονίζουμε πως, η εν λόγω απόφαση αναφέρεται στο πλήρες πακέτο των μεταδόσεων συμπεριλαμβάνοντας τόσο τις κατατακτήριες δοκιμές, όσο και τον αγώνα.

Υπενθυμίζουμε πως, μέχρι σήμερα, οι ζωντανές μεταδόσεις από ελεύθερα δοκιμαστικά, κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα γίνονταν αποκλειστικά από την Cosmote TV, ενώ στιγμιότυπα αλλά και ο ολόκληρος ο αγώνα μεταδιδόταν και από την ΕΡΤ πλήν των GP Αυστραλίας, Κίνας, Ιαπωνίας και Ρωσίας που μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένος σε άλλη ώρα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το συνολικό κόστος της συμφωνίας με την Formula 1 που άγγιξε τα 2 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, χωρίς να υπολογίζεται ο ΦΠΑ, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ για την ερχόμενη τριετία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις