Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τέλος στην αγωνία των φίλων της Ferrari αλλά και του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βάλει στις 22 Φεβρουαρίου η Scuderia.

Τότε αποκαλύπτει η Ferrari το μονοθέσιό της

19/12/2017

Γνωστή έγινε και επίσημα η ημερομηνία κατά την οποία η Ferrari θα αποκαλύψει στο κοινό το νέο μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Formula 1.

Τέλος στην αγωνία των φίλων της Ferrari αλλά και του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βάλει στις 22 Φεβρουαρίου η Scuderia, η οποία θα αποκαλύψει με κάθε επισημότητα το νέο της μονοθέσιο για την αγωνιστική περίοδο του 2018.
 
Την ημερομηνία αυτή αποκάλυψε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της Ferrari, Sergio Marchionne, στο πλαίσιο του ετήσιου δείπνου της μάρκας που πραγματοποιήθηκε στο Maranello, πριν από τις ημέρες των Χριστουγέννων,  υπογραμμίζοντας ότι όπως κάθε χρονιά έτσι και το 2018, η ομάδα του θα αγωνιστεί με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά την αποκάλυψη του, το μονοθέσιο θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για τις ανάγκες ενός γυρίσματος, ενώ τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει τις δοκιμές, ενόψει της προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως και τη νέα χρονιά τα δύο μονοθέσια της Scuderia θα οδηγούν οι Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις