Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Oι Ηamilton και Alonso.

Η άποψη του Χάμιλτον για τον Αλόνσο

2/11/2018

Tην άποψή του για την καριέρα του Fernando Αlonso εξέφρασε ο πεντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton.

Το τι πιστεύει για την καριέρα του Fernando Alonso αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο  πέντε, πλέον, παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton, δύο αγώνες πριν o Iσπανός αποχωρήσει για πάντα, κατά πάσα πιθανότητα, από την F1.

Oι σχέσεις των δύο αντρών που θεωρούνται από τους περισσότερους ως οι κορυφαίοι οδηγοί της γενιάς τους ξεκίνησαν με πολλές εντάσεις το 2007, όταν βρέθηκαν μαζί στην McLaren-Mercedes, ωστόσο οι διαφορές του αμβλύνθηκαν στο πέρασμα των ετών και οι δύο οδηγοί ανταλλάσουν αρκετές φιλοφρονήσεις.

Αυτή τη φορά, ο Hamilton ίσως ήταν λίγο πιο επικριτικός για τις αποφάσεις που πήρε ο Alonso κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ωστόσο θα μπορούσε να μπει κανείς ότι εξέφρασε την άποψη πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που έβλεπαν επί χρόνια το ταλέντο του Ισπανού να χαραμίζεται πίσω από το τιμόνι μη ανταγωνιστικών μονοθεσίων.

Ο Hamilton λοιπόν ανέφερε πως δεν λυπάται για τον Alonso: «Nαι, θα μπορούσε να είχε κερδίσει περισσότερα πρωταθλήματα αλλά δεν είναι ότι δεν είχε την ευκαιρία. Εξαρτάται από τις αποφάσεις που παίρνεις έξω από το cockpit. Aν πιστεύεις, όπως αυτός, ότι ελέγχεις την αγορά των οδηγών, τότε δεν πρέπει να μείνεις με την απορία όταν δεν έχεις στο τέλος κάτι καλό στα χέρια σου. Εγώ και ο Seb (Vettel) είμαστε επίσης στην αγορά. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Fernando. Eίναι απίστευτος οδηγός και πιστεύω πως η φήμη του δεν έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια, πιστεύω πως ο κόσμος ξέρει τι προσέφερε στην F1».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις