Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πως κατάφερε να προσπεράσει τον Vettel στους πρώτους γύρους του GP του Austin αποκάλυψε ο Lewis Hamilton μετά το τέλος του αγώνα.

«Έκανε λάθη ο Vettel. Tον είχα»

23/10/2017

Σίγουρος για τις ικανότητες του παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στις ΗΠΑ ο Lewis Hamilton. Δείτε τι είπε για τον Vettel στους πρώτους γύρους.

Πως κατάφερε να προσπεράσει τον Vettel στους πρώτους γύρους του GP του Austin αποκάλυψε ο Lewis Hamilton μετά το τέλος του αγώνα. Ο Βρετανός ξεκίνησε από την pole position αλλά έχασε την πρώτη θέση στην πρώτη στροφή καθώς ο Γερμανός έκανε πολύ καλύτερη εκκίνηση.

Ο Hamilton δήλωσε σχετικά: « Όταν με πέρασε στην εκκίνηση, δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί. Παρατήρησα ότι μπορούσα να ακολουθήσω τον ρυθμό του και αρχικά σκέφτηκα με περιμένω μέχρι τα pit stops αλλά στη συνέχεια είδα ότι πίεζε και ότι πήγαινε πάρα πολύ γρήγορα σε κάποιες στροφές και θα κατέστρεφε τα ελαστικά του. Δεν χρειαζόταν να το κάνει γιατί θα μπορούσε να με κρατήσει και άλλο πίσω του.»

Ο Ηamilton δεν σταμάτησε εκεί και προσέθεσε: « Έκανε λάθη, μπλόκαρε τους τροχούς του και είπα «τον έχω». Είναι εξαιρετικό όταν έχεις αυτήν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου».

O Βρετανός μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, αρκεί να βρεθεί στο top 5 της τελικής κατάταξης σε έναν από τους αγώνες που απομένουν.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις