Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η εικόνα που ανέβασε ο Lewis Hamilton.

Hamilton: «Oι προσευχές μου στην Ελλάδα»

26/7/2018

Ούτε ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητος από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική. Δείτε τι αναφέρει.

Οι φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες σε Δυτική και Ανατολική Αττική και άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς, περισσότερους τραυματίες και μεγάλες φυσικές και υλικές καταστροφές έχουν προκαλέσει την συγκίνηση και την λύπη πολλών διάσημων προσωπικοτήτων από τον χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού, της πολιτικής κ.α
 
Αυτή την φορά, ήταν σειρά του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton να δώσει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην Ελλάδα μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram που δείχνει μερικούς ανθρώπους της Πυροσβεστικής να προσπαθούν να σβήσουν κάποια από τις τόσες φωτιές που έπληξαν την Αττική. Κάτω από την εικόνα ο Βρετανός έγραψε: «Mόλις τώρα είδα να νέα, είμαι πολύ λυπημένος από αυτά που διάβασα. Στέλνω τις προσευχές μου στην Ελλάδα και τις οικογένειες εκεί. Είναι τόσο πανέμορφο μέρος»

Αυτή την στιγμή, ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 81, 163 είναι οι τραυματίες με κάποιους από αυτούς να είναι σοβαρά, ενώ πολλοί είναι ακόμα οι αγνοούμενοι.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις