Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο μοντέλο είναι το αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας των τμημάτων Volkswagen R και Volkswagen Motorsport.

O Jürgen Stackmann, μέλος του διοικητικού συμβουλίου δήλωσε σχετικά: «To Pikes Peak είναι χωρίς αμφιβολία η πιο θρυλική ανάβαση στον κόσμο.»

«Hλεκτρίζει» το Pikes Peak η Volkswagen

20/3/2018

Σε μερική αποκάλυψη του διεκδικητή της για την ανάβαση στο Pikes Peak αποκάλυψε η VW. Δείτε τι προσπάθεί να πετύχει με το ηλεκτρικό αγωνιστικό της.

Το νέο της διεκδικητή για τον αγώνα ανάβασης του Pikes Peak που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 24 Ιουνίου παρουσίασε ο γερμανικός κολοσσός της Volkswagen, δίνοντας του το όνομα I.D. R.

Το νέο μοντέλο είναι το αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας των τμημάτων Volkswagen R και Volkswagen Motorsport και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα τετρακίνητο ηλεκτρικό αγωνιστικό μοντέλο που έχει ως σκοπό να δείξει τις δυνατότητες της επερχόμενης I.D γκάμας της VW.

O Jürgen Stackmann, μέλος του διοικητικού συμβουλίου δήλωσε σχετικά: «To Pikes Peak είναι χωρίς αμφιβολία η πιο θρυλική ανάβαση στον κόσμο. Το I.D. R project αντιπροσωπεύει μια φανταστική ευκαιρία για την VW για να αναδιαμορφώσει τις συζητήσεις γύρω από την κίνηση με ηλεκτρική ενέργεια τόσο συναισθηματικά όσο και στον τομέα των σπορ». Από την πλευρά του, ο επικεφαλής Ανάπτυξης της VW, dr. Frank Welsch δήλωσε: «O αγώνας στην πιο διάσημη ανάβαση στον κόσμο είναι ένα σημαντικής αξίας τεστ στην ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.»

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις