Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο πρώην επικεφαλής της Ηοnda στην ενασχόληση της ιαπωνικής εταιρείας στο Πρωτάθλημα της F1 εμφανίστηκε εμφανώς ανακουφισμένος.

Ηοnda για McLaren: «Ανακουφιστήκαμε»

13/12/2017

Aνακουφισμένος εμφανίστηκε ο Hasegawa για το τέλος της συνεργασίας της Ηοnda με την McLaren. Ποια είναι όμως η σχέση τους; Bρίσκονται στα μαχαίρια;

Ο πρώην επικεφαλής της Ηοnda στην ενασχόληση της ιαπωνικής εταιρείας στο Πρωτάθλημα της F1 εμφανίστηκε εμφανώς ανακουφισμένος από την λήξη της συνεργασίας μεταξύ της Honda και της McLaren.

Yπενθυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία να λύσουν την συνεργασία τους, με την McLaren να ανακοινώνει την συνεργασία της με την Renault και την Ηοnda να εργάζεται από την νέα χρονιά για την Toro Rosso.

O Hasegawa δήλωσε για την σχέση Ηοnda-McLaren: « Yπάρχει ανακούφιση ναι, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη νέα χρονιά. Δεν θα το πιστέψεις αλλά δεν πιστεύω πως έχουμε κάποιο θέμα μεταξύ μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την McLaren. Πρέπει από την πλευρά μας να συγκεντρωθούμε πώς να κάνουμε το μοτέρ μας καλύτερο. Είναι δυστυχές που επέλεξαν να συνεχίσουν με άλλο μοτέρ. Αυτή είναι όμως η στρατηγική που θέλουν να ακολουθήσουν και πρέπει να την σεβαστούμε».

Για την νέα συνεργασία της Ηοnda με την Toro Rosso o Ηasegawa προσέθεσε: « Eίμαι ενθουσιασμένος για την συνεργασία με την Toro Rosso, ωστόσο δεν έχουμε στα σχέδια μας να αλλάξουμε τα σχέδια μας, για αυτό και έχουμε ξεκινήσει την ανάπτυξη του νέου μοτέρ. Πρέπει να γίνουμε δυνατοί για να μας επιλέξουν και άλλες ομάδες στο μέλλον».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις