Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Lewis Hamilton φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος.

«Ίσως μας κοστίσει»

8/6/2018

Ανήσυχος για το πως θα παρουσιαστούν τα μονοθέσια της Mercedes στον αγώνα του Mόντρεαλ εμφανίστηκε ο Hamilton. Δείτε τι είπε ο Bρετανός και ο Vettel.

Ο Lewis Hamilton φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν στο Μόντρεαλ για την κατάσταση γύρω από τον κινητήρα της Mercedes, καθώς παρά ότι είχε προγραμματιστεί να είναι έτοιμος ο αναβαθμισμένος κινητήρας, η γερμανική φίρμα επέλεξε να καθυστερήσει την άφιξή του για 15 μέρες, ώστε να εξασφαλίσει την αξιοπιστία του.

«Οι τύποι εργάστηκαν σκληρά και έδωσαν τα πάντα, αλλά στο τέλος έπρεπε να πάρουμε αυτή την λογική απόφαση. Είναι πλέον ο έβδομος αγώνας με τον ίδιο κινητήρα. Με κάθε χιλιόμετρο χάνεται όλο και περισσότερη ισχύς και σε έναν αγώνα όπως αυτός του Μόντρεαλ, οι επιπτώσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες» δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αντίπαλός του Sebastian Vettel θα επωφεληθεί πρώτος από έναν νέο και αναβαθμισμένο κινητήρα για αυτόν τον αγώνα, με τον Hamilton να σημειώνει πως: «Αν η Ferrari έχει έναν καινούργιο κινητήρα που έχει ακόμα περισσότερη ισχύ, τότε αυτό αυξάνει την διαφορά μας ένα ή δύο δέκατα και γίνεται δύσκολο να τους φτάσουμε. Ως οδηγός, φυσικά θα δοκιμάσω τα πάντα.»

Ο Vettel, εν τω μεταξύ, δεν αναγνώρισε ότι έχει κάποιο πλεονέκτημα απέναντι στις Μercedes με τον Γερμανό να αναφέρει: « Δεν γνωρίζω τι έχει η Mercedes ή τι κερδίζουν ή χάνουν. Είμαι βέβαιος ότι όλες οι ομάδες θα φέρουν τελικά νέα μέρη. Το σημαντικό δεν είναι αυτό που θα λάβει χώρα εδώ, αλλά αν κατά τη διάρκεια της σεζόν θα αναπτύξουμε το αυτοκίνητο καλύτερα από τους άλλους».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις