Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Γερμανός με ρίζες από την Φιλανδία πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά πίσω από το τιμόνι κάποιου μονοθεσίου.

Κοντά στην Formula E o Nico Rosberg

5/12/2017

Να επιστρέψει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό θέλει ο Nico Rosberg. Τι είπε για την Formula E;

Δώδεκα μόλις μήνες περίπου μετά την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της F1 με τον τίτλο του πρωταθλητή, ο Nico Rosberg φαίνεται πως σκέφτεται να επιστρέψει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό από κάποιο πόστο αν και όχι στην F1.

O Rosberg βρέθηκε στο Hong-Kong το Σαββατοκύριακο στην εκδήλωση για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Formula E και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την διοργάνωση. Ο ίδιος δήλωσε: « Είμαι ανοιχτός στο να εξερευνήσω όλα τα ενδεχόμενα αλλά ενδιαφέρομαι πολύ. Ξέρω πολλά, ακολουθώ τα τεκταινόμενα. Η Formula E έχει λαμπρό μέλλον. Είναι στο σωστό μονοπάτι.»

Ο Γερμανός με ρίζες από την Φιλανδία πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά πίσω από το τιμόνι κάποιου μονοθεσίου « Όχι, δεν μου λείπει να αγωνίζομαι, τελείωσα με αυτά. Είμαι πλέον ολοκληρωμένος σε αυτό το κομμάτι και είμαι ενθουσιασμένος για τα νέα βήματα που κάνω τώρα.»

Η Formula E έχει σταδιακά λάβει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της αυτοκίνησης καθώς λέγεται ότι αντιπροσωπεύει το μέλλον. Ήδη, θρύλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως ο Alain Prost και ο Allan McNish έχουν αναλάβει πόστα σε ομάδες και o Rosberg ίσως ακολουθήσει το παράδειγμα τους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις