Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Sergey Sirotkin θα είναι ο αντικαταστάτης του Fellipe Massa.

Με Sirotkin και Kubica η Williams

17/1/2018

Το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική σεζόν της Formula 1 ανακοίνωσε η Williams Martini Racing, η οποία βρήκε τον αντικαταστάτη του Fellipe Massa.

Ο Sergey Sirotkin θα είναι ο αντικαταστάτης του Fellipe Massa, σύμφωνα με ανακοίνωση της Williams Martini Racing, η οποία βρήκε τον παρτενέρ του Lance Stroll για την νέα αγωνιστική περίοδο της Formula 1, στο πρόσωπο του 22χρονου.
 
Ο Sirotkin, ο οποίος κατάγεται από τη Ρωσία, έδειξε μια πλευρά του ταλέντου του όταν το 2011 κατέκτησε τον τίτλο της Formula Abarth European Series και αμέσως μετά ήρθε η επιβράβευση συμμετέχοντας και κερδίζοντας αγώνες τόσο στη Formula Renault 3.5, όσο και στο GP2. Εν συνεχεία είχε τη θέση του οδηγού δοκιμών στις ομάδες των Sauber και Renault, ενώ από του χρόνου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη F1.

Μάλιστα ο νεαρός λέγεται πως κέρδισε στο νήμα τον πιο έμπειρο Robert Kubica, ο οποίος θα ενταχθεί και αυτός στην ομάδα της Williams καταλαμβάνοντας τη θέση του αναπληρωματικού/δοκιμαστή οδηγού πίσω από τους Stroll και Sirotkin.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το όνομα του 33χρονου Πολωνού είχε ακουστεί έντονα για την κάλυψη μία εκ των δύο θέσεων της Renault, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο έμπειρος οδηγός θα συνεχίσει από αυτό το πόστο την πορεία του στη F1, η οποία είχε διακοπεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το 2011.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις