Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μένει στη Mercedes o Hamilton

20/7/2018

Tην ανανέωση του συμβολαίου του Lewis Hamilton για ακόμη δύο χρόνια ανακοίνωσε η Μercedes. Δείτε τι είπαν σχετικά οι Ηamilton και Τοto Wolff.

Με την Μercedes θα τρέχει για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Lewis Hamilton, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η γερμανική εταιρεία.

Ο Βρετανός δήλωσε για το νέο του συμβόλαιο: « H επέκταση του συμβολαίου μου ήταν τυπική υπόθεση από τότε που ο Toto και εγώ συζητήσαμε το περασμένο χειμώνα. Είναι καλό που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και μπορούμε τώρα να συνεχίσουμε την δουλειά μας. Είμαι μέλος της οικογένειας της Mercedes εδώ και 20 χρόνια και δεν ήμουν ποτέ πιο χαρούμενος σε μια ομάδα από ότι είμαι τώρα. Κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και προσδοκώ να κερδίσω ακόμα περισσότερο στο μέλλον και να ρίξω περισσότερο φως στo τριάκτινο αστέρι της Μercedes».

Από την πλευρά του ο Toto Wolff δήλωσε: « Δεν υπάρχουν πολλά ακόμη να ειπωθούν για τον Lewis, είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών και τα ρεκόρ του μιλούν από μόνα τους. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι γνωρίζω τον άνθρωπο Lewis, την συνεχή αυτοβελτίωση του, την συναισθηματική νοημοσύνη του και την πίστη στους γύρω του. Η Μercedes έχει γίνει το σπίτι του Lewis στην F1 και η ιστορία του θα είναι πάντα συνυφασμένη με το ασημί και το πράσινο της Mercedes-AMG Petronas.»

O 33χρονος είναι ο πιο επιτυχημένος εν ενεργεία οδηγός στην F1, έχοντας κερδίσει σε 65 αγώνες και έχοντας κατακτήσει 4 πρωταθλήματα οδηγών.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις