Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O Ισπανός τερμάτισε στην πέμπτη θέση στο Grand Prix της Αυστραλίας.

«Nα φτάσουμε την Red Bull»

3/4/2018

Η Red Bull αποτελεί πλέον τον στόχο του Alonso μετά την πέμπτη θέση που πήρε ο Ισπανός στην πίστα της Μελβούρνης. Διαβάστε τι λέει για τις δυνατότητες της McLaren.

Την γνώμη του ότι η McLaren πρέπει να ξεχάσει τους ανταγωνιστές της στην μέση της κατάταξης και να βάλει στον στόχο της την Red Bull στους επόμενους αγώνες εξέφρασε ο Fernando Αlonso.

O Ισπανός τερμάτισε στην πέμπτη θέση στο Grand Prix της Αυστραλίας, μπαίνοντας ανάμεσα στις Red Bull του Daniel Ricciardo και του Max Verstappen στο ντεμπούτο της ΜcLaren με κινητήρες Renault, αν και πρέπει να σημειωθεί πως ο Alonso επωφελήθηκε σημαντικά από την είσοδο του safety car στην πίστα λόγω των εγκαταλείψεων των δύο Ηaas.

O Alonso είπε σε δηλώσεις του: «Σίγουρα η McLaren θα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Είναι ο πρώτος αγώνα με αυτόν τον συνδυασμό και ελπίζω πως στο Bahrein θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά και η Red Bull θα είναι ο επόμενος στόχος μας.»

Σε ποιο σημείο βρίσκεται η McLaren σε σχέση με την Red Bull; Ο Alonso δήλωσε: « Είναι μπροστά από εμάς ξεκάθαρα. Είναι μαζί με την Mercedes και την Ferrari». O Ισπανός συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης γιατί η αλλαγή στα μοτέρ από Ηοnda σε Renault έγινε σχετικά αργά και δεν έχει αποδώσει ακόμα τα μέγιστα γιατί δεν υπήρχε χρόνος. Τα ακριβή του λόγια ήταν: « Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι αλλάξαμε κινητήρες αργά μέσα στην χρονιά και έπρεπε να επανασχεδιάσουμε κάποια μέρη. Η συνεργασία της McLaren με την Renault θα αποδώσει στο μέλλον ακόμα περισσότερα.»
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις