Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πιο ανταγωνιστικοί ελπίζει να είναι τη νέα περίοδο, τόσο η McLaren όσο και ο Fernando Alonso, ο οδηγός της Mercedes και Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Lewis Hamilton.

Ο Hamilton περιμένει καλύτερο τον Alonso και την McLaren

13/12/2017

Πιο ανταγωνιστικοί ελπίζει να είναι τη νέα περίοδο, τόσο η McLaren όσο και ο Fernando Alonso, ο οδηγός της Mercedes και Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Lewis Hamilton. Δείτε τι ανέφερε ο Βρετανός οδηγός.

Για την παλιά του ομάδα αλλά και για τον Fernando Alonso αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο παγκόσμιος πρωταθλητής τη F1 Lewis Hamilton, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχήθηκε στην McLaren να έχει μια καλύτερη πορεία στο ερχόμενο πρωτάθλημα και στον Ισπανό οδηγό να δώσει περισσότερες «μάχες» εντός πίστας μαζί του.
 
«Είχα μια μεγάλη μάχη με τον Fernando προς το τέλος αυτής της σεζόν και θα ήθελα πολύ, να έχω περισσότερες μάχες μαζί του τη νέα περίοδο», τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην παλιά του ομάδα: «Βρίσκονται σε μια δύσκολη στιγμή, ωστόσο δεδομένου ότι εγώ μεγάλωσα στην ομάδα από τα 13 μου, πάντα παρακολουθώ την πορεία τους και την πρόοδό τους».

Ωστόσο τα καλά λόγια του οδηγού της Mercedes δεν σταμάτησαν εκεί γνωστοποιώντας την αγάπη του για την ομάδα σημειώνοντας «Υπάρχει μια θέση στην καρδιά μου γι αυτούς. Πραγματικά, ελπίζω ότι το επόμενο έτος θα είναι ένα επιτυχημένο έτος γι αυτούς και ότι θα συναγωνιζόμαστε μαζί τους, γιατί η McLaren αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις».
 
Τέλος, αν και η McLaren διευθύνεται τώρα από τον Zak Brown, ο Hamilton εξέφρασε τη συμπάθια του στον πρώην αφεντικό της ομάδας, Ron Dennis, υπογραμμίζοντας: «Είναι μια φανταστική ομάδα με απίστευτη ιστορία. Είμαι πολύ περήφανος για το τι έκανε ο Ron με αυτή την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος έχει αναλάβει τώρα, γιατί για μένα είναι πάντα η ομάδα του Ron».  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις