Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Χάμιλτον οδήγησε τον Σεπτέμβριο την Mercedes του στην πίστα Paul Ricard

Ο Χάμιλτον διαφωνεί με το Γαλλικό GP

29/12/2017

Ο Λουις Χάμιλτον λεέι οτι προτιμά την πίστα Magny-Cours απο την Paul Ricard του Γαλλικού Gran Prix. Δηλώνει ακόμα ανυπόμονος για την νεα αγωνιστική σεζόν.

 
Ο Χάμιλτον οδήγησε τον Σεπτέμβριο την Mercedes του στην πίστα Paul Ricard κάνοντας μια σπάνια εμφάνιση στις δοκιμές ελαστικών της Pirelli που ετοίμασε τα νέα σλικ ελαστικά της.
 
Μετα απο 114 γύρους στην Γαλλική πίστα παρέδωσε στον συμπαίκτη του, Valtteri Bottas, το μονοθέσιο για την συνέχιση της δοκιμής. 
 
Σε συνέντευξη που έδωσε, ερωτήθηκε για την πίστα των 5.8 χιλιομέτρων  του Ricard και ο ίδιος δήλωσε < Νομίζω οτι το σημαντίκοτερο είναι οτι έχουμε πάλι Grand Prix στην Γαλλία μιας και είναι ένα σημαντικό μέρος της Ευρώπης, με αγωνιστικό ενδιαφέρον>
 
Εν συνεχεία δήλωσε <Η Γαλλία έχει όμορφα μέρη και ακόμα ομορφότερες πίστες όπως για παράδειγμα το Λε Μανς που για κάποιο λόγο δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα των αγώνων αυτή η πανέμορφη πίστα. Πλέον βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση, εγω είμαι οδηγός αλλα για να είμαι απόλυτα ειλικρινής απέναντι σας λεω οτι δεν πρόκειται να ανακαταευτώ>
 
<Βέβαια ίσως έχουμε τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς στην Γαλλία>.
 
Το Γαλλικό Grand Prix θα λάβει χώρα στη πίστα Paul Ricard στις 24 Ιουνίου. Η πίστα κατασκευάστηκε το 1970 και έχει φιλοξενήσει τον μεγάλο θεσμό 14 φορές απο το 1971-1990. 
 
O αγώνας του επόμενου έτους θα είναι ο πρώτος επι Γαλλικού εδάφους μετα το 2008.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις