Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting ολοκληρώθηκε.

Ολοκληρώθηκε ο 2ος γύρος του Π.Π. Karting στο Ρύσιο

18/4/2018

Ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting, ολοκληρώθηκε δείτε τα αποτελέσματα.

Στο Drive Park στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, με την διοργανώτρια λέσχη ΑΣΠΙΣ Motorsport Club και την βοήθεια της OMAE, διοργανώθηκε ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting.

Όπως ενημερώνει η OMAE, στο αγωνιστικό κομμάτι και ανά κατηγορία μετά από τα ελεύθερα - χρονομετρημένα δοκιμαστικά, τα δύο σκέλη αγώνα και τους τελικούς, νικητές ήταν όλοι με τις τριάδες ανά κατηγορία/κλάση να διαμορφώνονται ως εξής:

Mini: Την κατηγορία κέρδισε ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (ΑΣΜΑ) με καλύτερο χρόνο 57:614. Με διαφορά 9 εκατοστά του δευτερολέπτου και καλύτερο χρόνο 57:704 τερμάτισε δεύτερος ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος (ΣΦΙΚΑ) της Χατζής Racing, στην τρίτη θέση οκτώ εκατοστά πίσω του και με καλύτερο χρόνο 57:745 τερμάτισε ο Γιώργος Καφαντάρης (ΣΦΙΚΑ) της Ray Motosport. Βλέποντας τους χρόνους ο καθένας αντιλαμβάνεται την αδυσώπητη μάχη που έδωσαν οι μικροί αθλητές.

Junior: Οι αθλητές της κατηγορίας ξεσήκωσαν τους θεατές οδηγώντας αποφασισμένοι και χωρίς έλεος. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με καλύτερο χρόνο 54:054, ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Κομνηνός (ΑΡΤΕΜΙΣ) της Speed Force έχοντας δεξιά και αριστερά του, τους Στέλιο Πετρίση (ΕΛΛΑΔΑ) της Abloy και Ανδρέα Σπανό (ΑΛΑ) της Zahos Team με χρόνους 54:139 και 54:473 αντίστοιχα.

Senior: Την νικητήρια τριάδα της κατηγορίας με τους πιο ώριμους, τεχνικά ολοκληρωμένους αλλά όχι λιγότερο μάχιμους αθλητές αποτέλεσαν οι Στράτος Γαλανόπουλος (START LINE) της Chatzis με καλύτερο χρόνο 54:946, ο Ανδρέας Βαρσάμης (ΣΦΙΚΑ) της Abloy με καλύτερο χρόνο 54:830 και ο Αργύρης Φυδανάκης (ΑΣΠΙΣ) της Cosmorally Kart Academy με καλύτερο χρόνο 55:093.

Club: Η ποικιλόμορφη και ανοιχτή στις προκλήσεις κατηγορία έκλεψε στον Τελικό τις εντυπώσεις με την νικήτρια ¶ννα Μαρία Φλώρου (ΕΛΛΑΔΑ) της Speed Force και καλύτερο χρόνο 56:420 να δείχνει ικανότητα και πείσμα αφήνοντας την δεύτερη θέση στον ¶νθιμο Μουστάκα (ΑΣΠΙΣ) της Aspis Racing με καλύτερο χρόνο 57:011. Ο τρίτος Δημήτρης Νησωτάκης (ΑΣΜΑ) με καλύτερο χρόνο 56:903 προσπάθησε να επωφεληθεί από την κόντρα των πρώτων χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις