Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O Nelson Piquet έριξε την ευθύνη στον Alonso και την συμπεριφορά του.

«Όπου πάει γίνεται μπάχαλο»!

5/1/2018

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Nelson Piquet για την πορεία της καριέρας του Fernando Alonso. Δείτε τι είπε.

Με την γεμάτη εμπόδια και εντάσεις καριέρα του Fernando Αlonso, ασχολήθηκε ο πρώην οδηγός της F1 και τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Nelson Piquet, προχωρώντας σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις.

Μετά τα δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα που πήρε ο Ισπανός οδηγός με την Renault, παρά την αδιαμφισβήτητη από πολλούς ικανότητα του, δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο τρίτο του πρωτάθλημα ακόμα και αν οδήγησε για ομάδες όπως η McLaren και η Ferrari.

O Nelson Piquet στις δηλώσεις του έριξε το μπαλάκι στον Alonso και την συμπεριφορά του για αυτήν την εξέλιξη των πραγμάτων. Ο ίδιος δήλωσε: « O Fernando Alonso είχε την ικανότητα να πάρει μέχρι και 5 πρωταθλήματα αλλά στην πραγματικότητα, πάντα γίνεται χαμός όπου και αν πάει. Είναι φανταστικός οδηγός αλλά δημιουργεί πολλά προβλήματα και στο τέλος όλοι φεύγουν από την ομάδα. Είναι κακός στην επικοινωνία μέσα στην ομάδα. Όταν πηγαίνεις κάπου πρέπει να είναι στην αρχή υπομονετικός, να συνεργαστείς και αργότερα να νικήσεις αλλά ο Alonso θέλει τα πάντα από την αρχή και αυτός δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος».

Ο Piquet πάντως, του οποίου ο γιος συνεργάστηκε με τον Alonso το 2008, δήλωσε θαυμαστής των ικανοτήτων του «Δεν είναι καλύτερος του Lewis Hamilton, ωστόσο πιστεύω ότι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις