Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Περισσότερα από 300 χλμ./ώρα θα μπορεί να πιάσει το νέο ηλεκτρικό μονοθέσιο της Formula E, με το οποίο θα διαγωνιστούν οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα.

Πάνω από 300 χλμ./ώρα το μονοθέσιο στη νέα Formula E

1/2/2018

Περισσότερα από 300 χλμ./ώρα θα μπορεί να πιάσει το νέο ηλεκτρικό μονοθέσιο της Formula E, με το οποίο θα διαγωνιστούν οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα.

Αυτό πιστεύει ο περσινός πρωταθλητής της Formula E Lucas di Grassi, ο οποίος σε δηλώσεις του στα διεθνή μέσα έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από το νέο βελτιωμένο μονοθέσιο, μέσω του οποίου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.
 
Συγκεκριμένα ο Di Grassi δήλωσε ότι η ενίσχυση της απόδοσης, σε συνδυασμό με τις αεροδυναμικές βελτιώσεις, σημαίνει πως μπορεί να ξεπεραστεί το μέχρι τώρα όριο των 225 χλμ./ώρα και τα μονοθέσια να φτάσουν σε ταχύτητες πάνω των 300χλμ./ώρα.

«Το αυτοκίνητο είναι πιο αποδοτικό και έχει περισσότερη δύναμη», δήλωσε αρχικά ο di Grassi και συνέχισε «Στην τρέχουσα διαμόρφωση και με τη ισχύ που διαθέτουμε, σε ευθεία, αυτό το αγωνιστικό αυτοκίνητο νομίζω πως θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 300 χλμ./ώρα χωρίς πρόβλημα».
 
Για αυτό το λόγο και ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο περσινός πρωταθλητής πρότεινε στους αρμόδιους για τον σχεδιασμό των πιστών, να προσθέσουν μεγαλύτερες ευθείες «Νομίζω ότι η FE θα πρέπει να ξεκινήσει να σχεδιάζει μεγαλύτερες ευθείες, δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να έχουν ευθείες μήκους700 ή 800 μέτρων».
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως χθες παρουσιάστηκε επίσημα το νέο μονοθέσιο το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις