Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτή την στιγμή ο Verstappen βρίσκεται στην 6η θέση στην βαθμολογία.

«Παρ`το αλλιώς!»

31/5/2018

Στο επίκεντρο της κριτικής έχει βρεθεί ο νεαρός Ολλανδός μετά από την ολοκλήρωση ενός ακόμα αγώνα που «τα έκανε θάλασσα»... Διαβάστε τι δήλωσαν Horner και Verstappen.

Ricciardo και Verstappen μπορεί να ήταν οι δύο πιο γρήγοροι οδηγοί στο GP του Μονακό, ωστόσο μόνο ο Aυστραλός κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο, αφού ο νεαρός Ολλανδός δεν κατάφερε να συμμετέχει στις κατατακτήριες δοκιμές μετά το ατύχημα που είχε. Έπειτα στον αγώνα, μπορεί να έδειξε τις δυνατότητες του σαν οδηγός προσπερνώντας αρκετούς οδηγούς για να φτάσει τελικά μέχρι την 9η θέση, όμως δέχθηκε μεγάλη κριτική για μια ακόμη φορά καθώς μια ακόμη ατυχία του στέρησε κάποια διάκριση την ίδια ώρα που η βαθμολογική του διαφορά απέναντι στον teammate συνεχίζει να μεγαλώνει.

Ο Christian Horner δήλωσε για τον Ολλανδό: « Πρέπει να κάτσει να σκεφτεί τι θα μπορούσε να γίνει και το εφαρμόσει στο μέλλον. Έχει έναν πολύ καλό δάσκαλο στην διπλανή πόρτα. Έχει τεράστιο ταλέντο, πήρε κάποια σκληρά μαθήματα φέτος και πιστεύω πως μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης θα τον ωφελήσει. Το περίεργο είναι ότι δουλεύει περισσότερο από ποτέ και φαίνεται πως προσπαθεί παραπάνω από όσο πρέπει.»

Από την πλευρά του πάντως ο Μax Verstappen σημείωσε: « Δεν ήθελα να ρισκάρω και να έχω κάποιο ατύχημα. Ξέρω τι πήγε στραβά και τι πρέπει να βελτιώσω. Βέβαια δεν είναι καλό να μαθαίνεις από τέτοιες στιγμές αλλά μερικές φορές χρειάζονται και αυτές».

Αυτή την στιγμή ο Verstappen βρίσκεται στην 6η θέση στην βαθμολογία των οδηγών πίσω και από τους πέντε άλλους πιλότους που οδηγούν για τις κορυφαίες τρεις ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Ολλανδός έχει μαζέψει 35 βαθμούς με τον Ricciardo να έχει πάνω από τους διπλάσιους (72), ενώ μόλις τρεις βαθμούς πίσω του βρίσκεται ο Fernando Alonso με το αρκετά υποδεέστερο μονοθέσιο της McLaren…
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις