Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πήρε εξιτήριο ο Niki Lauda

25/10/2018

Mετά από δύο μήνες, ο Lauda βγήκε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντα του.

Aπο το νοσοκομείο βγήκε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Niki Lauda μετά από δύο μήνες παραμονής, ύστερα από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον πνεύμονα.

Ο Lauda ωστόσο δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντα του ως μη εκτελεστικός πρόεδρος της oμάδας της Mercedes στην F1, αφού θα πρέπει πρώτα να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του, κάτι που σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.

Τον Αύγουστο, ο κ. Marco Idzko, διευθυντής του νοσοκομείου της Βιέννης, είχε δηλώσει ότι η Lauda έλαβε θεραπεία όταν εισήλθε στο νοσοκομείο άρρωστος μετά τις διακοπές του στην Ιbiza, ωστόσο μετέπειτα ο Lauda προσεβλήθη από οξεία πνευμονική νόσο και χρειάστηκε μηχανική υποστήριξη. Σε αυτό το σημείο, οι γιατροί φοβόντουσαν ότι ο Lauda είχε λίγες μέρες ακόμη ζωής, για αυτό και επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες για να γίνει μεταμόσχευση πνεύμονα.

Πάντως, είχε γίνει από νωρίς γνωστό πως η κατάστασή της υγείας του δεν είχε καμία σχέση με τους τραυματισμούς που αποκόμισε το 1976 από το πασίγνωστο ατύχημα του στο Nordschleife.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις