Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O Δανός οδηγός θα λάβει μέρος ως μέλος της ομάδας Action Express Racing, οδηγώντας την πρωτότυπη Cadillac DPi-V.R.

Στο Daytona 24 και o Magnussen;

21/12/2017

Την τιμητική τους φαίνεται πως έχουν οι οδηγοί της Formula 1 σε ότι αφορά τον επερχόμενο αγώνα 24 ωρών της Daytona, με ένα τρίτο πιλότο να αναμένεται να συμμετάσχει.

Τόσο ο Fernando Alonso όσο και ο Lance Stroll θα δώσουν το παρόν στον αγώνα 24 ωρών της Daytona που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, ωστόσο οι δύο οδηγοί είναι πολύ πιθανό να βρουν εκεί και ένα τρίτο γνώριμό από την θητεία του στην F1 και συγκεκριμένα τον Kevin Magnussen.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους της διοργάνωσης, τις οποίες επικαλούνται τα διεθνή μέσα ενημέρωσης γίνεται λόγος πως ο Δανός οδηγός θα λάβει μέρος ως μέλος της ομάδας Action Express Racing, οδηγώντας την πρωτότυπη Cadillac DPi-V.R.

Εάν ο οδηγός της Haas συμμετάσχει, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει ως συμπαίκτες τους Joao Barbosa, Filipe Albuquerque και Christian Fittipaldi, ενώ γίνεται λόγος πως δεν αποκλείεται στην ίδια ομάδα να βρεθεί και ο πατέρας του Jan Magnussen.
 
Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το θέμα, ο επικεφαλής της AXR Gary Nelson, δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες λέγοντας: «Ποια είναι η φράση που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί," δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω ότι με ρωτάτε; Θα πω τότε αυτό: έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε σε συζητήσεις».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις