Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην πρώτη θέση του Shakedown του ράλλυ του Μόντε Κάρλο, βρέθηκε ο Thierry Neuville, ο οποίος άφησε πίσω του τον Dani Sordo.

Πρώτος ο Neuville στο Shakedown

25/1/2018

Στην πρώτη θέση του Shakedown του ράλλυ του Μόντε Κάρλο, βρέθηκε ο Thierry Neuville, ο οποίος άφησε πίσω του τον Dani Sordo.

Κατά 0.1 δευτερόλεπτα γρηγορότερος αποδείχτηκε ο Thierry Neuville στο Shakedown του πρώτου αγώνα, ξεπερνώντας έτσι τον ομόσταυλό του Dani Sordo, ο οποίος αρκέστηκε στη δεύτερη θέση.
 
Η έντονη ηλιοφάνεια και οι εντυπωσιακά ήπιες θερμοκρασίες, που υπήρχαν στην περιοχή εξασφάλισαν ότι η διαδρομή ήταν καθαρή από χιόνι και πάγο και οι δύο οδηγοί των Hyundai i20 πραγματοποίησαν τους καλύτερους χρόνους στην πρώτη δοκιμή κάνοντας το 1-2.

«Η ρύθμιση του αυτοκινήτου ήταν καλή όπως και η διαδρομή και είχαμε μια καλή εικόνα, σε συνάρτηση με ότι το αυτοκίνητο είναι παρόμοιο με αυτό του προηγούμενου έτους» δήλωσε αμέσως μετά ο Neuville.
 
Από κει και πέρα η νέα μεταγραφή της Toyota Gazoo Racing, ο Ott Tänak, βρέθηκε στην τρίτη θέση 0.5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Neuville, με τον Kris Meeke τέταρτο με ένα Citroën C3, έχοντας 0.7 δευτερόλεπτα διαφορά από την κορυφή. Ο Andreas Mikkelsen ήταν ο επόμενος και αυτός με ένα i20, ενώ ο Jari-Matti Latvala ολοκλήρωσε τους έξι πρώτους.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Bryan Bouffier της M-Sport της Ford World Rally Team συνετρίβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αυχένα ο συνοδηγός του Jérôme Degout, μένοντας εκτός από τη συνέχεια του αγώνα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις