Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Καμπάνια Οδικής Ασφάλειας με τον Γιάννη Μπέζο

Καμπάνια Οδικής Ασφάλειας με τον Γιάννη Μπέζο

3/1/2022

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος πρωταγωνιστεί στη νέα δράση του Υφυπουργείο Αθλητισμού που γίνεται για την οδική ασφάλεια, στα πλαίσια του αγώνα του Ράλλυ Ακρόπολις.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού συνεχίζει την καμπάνια Οδικής Ασφάλειας που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αξιοποιώντας το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για τον συγκεκριμένο αγώνα. Παράλληλα με τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν τους περασμένους μήνες και που θα εξακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς, σειρά στις δράσεις Οδικής Ασφάλειας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχει μια καμπάνια μετάδοσης μηνυμάτων, βασισμένη στα πρότυπα αντίστοιχης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

3.500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο κάθε μέρα

Πρόκειται για τη δράση #3500Lives της FIA, που με βάσει τα αποτελέσματα ερευνών, καθημερινά 3.500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας τροχαίων δυστυχημάτων. Στόχος λοιπόν, είναι η «υπενθύμιση» στους οδηγούς ορισμένων φαινομενικά απλών πρακτικών, ώστε να περιοριστεί η απώλεια ανθρώπινων ζωών στην άσφαλτο. Την καμπάνια, που βρίσκεται στο προσκήνιο με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και της Motorsport Greece, έχει αγκαλιάσει σύσσωμη η αθλητική και η καλλιτεχνική κοινότητα, με εκπροσώπους και από τους δύο χώρους να αναλαμβάνουν την επικοινωνία των δεκαπέντε χρυσών κανόνων Οδικής Ασφάλειας, όπως τους ορίζει η FIA.

Ο Γιάννης Μπέζος πρωταγωνιτής της καμπάνιας

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μεταφέρει το πάντα επίκαιρο και εξαιρετικής σημασίας μήνυμα που θέλει το αλκοόλ και την οδήγηση να αποτελούν δύο αντίθετες έννοιες. Αξίζει να σημειωθεί πως τα στοιχεία κάνουν λόγο ότι ένα στα τρία θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ από εμπλεκόμενο οδηγό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε