Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ρεκόρ χρόνου στη Ριτσώνα με τη ΒΜW Μ3

24/6/2019

Όποιος επέλεξε το ηλιόλουστο εκείνο ΣΚ των 8 και 9 Ιουνίου να ανέβει στα βουνά της Ριτσώνας αντί να πάει σε κάποια ήσυχη παραλία, ανταμείφθηκε και με το παραπάνω.

Το φετινό μενού περιλάμβανε 135 συμμετοχές για όλα τα γούστα, γνήσιο αναβασιάρικο ήχο αλλά  και επικές μάχες που κρίθηκαν σε μερικά κλάσματα  δευτερολέπτων. Όσοι παρευρέθησαν έζησαν μία άκρως αγωνιστική ατμόσφαιρα που θύμιζε κάτι από τα παλιά, με το κοινό να ενθουσιάζεται όλο και πιο πολύ με κάθε πέρασμα των πρωταγωνιστών. Τα απομεινάρια καμένου ελαστικού κάτω από τα μάτια, «δωράκι» των οδηγών, χάρισαν πολλά χαμόγελα ντριφτράροντας σε όλον τον αγώνα και αυξάνοντας την ανδρεναλίνη.



Δε θα μπορούσαμε μέσα σε όλα βέβαια, να μην αναφέρουμε το ρεκόρ που σημειώθηκε στην κατηγορία των δικίνητων, με τον Σάκη Τροβά να κλέβει την παράσταση.  Στην Ομάδα Ε λοιπόν, σημείωσε το εκπληκτικό 2:10:13, με το αγαπημένο BMW M3 Evo, ένα αμιγώς αγωνιστικό αριστούργημα που προετοίμασε η  πολύπειρη ομάδα της «ΜΑRIS MECHANIC».
Με την υποστήριξη της AUTOTROVAS, έσπασαν τα χρονόμετρα της κατηγορίας, κατακτώντας την πρώτη θέση γενικής στην Ομάδα Ε και στην κατηγορία Ε12!


Ένα Σαββατοκύριακο «γεμάτο» με την αγάπη του κόσμου για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, σε μια από τις πιο δημοφιλείς αναβάσεις του πρωταθλήματος. Η ποιότητα των συμμετοχών όπως αυτή της ομάδας του Σάκη Τροβά, ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων του κοινού ακόμα πιο ψηλά αλλά και τις προσδοκίες όλων για τον επόμενο αγώνα.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις