Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο πρωτάθλημα της Formula E θα συμμετάσχει η Nissan, η οποία δηλώνει παρών στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων της FIA.

Στα δοκιμαστικά της Formula E o Takaboshi

19/1/2018

Στο πρωτάθλημα της Formula E θα συμμετάσχει η Nissan, η οποία δηλώνει παρών στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων της FIA.

Συγκεκριμένα, ο Mitsunori Takaboshi, οδηγός της NISMO και νικητής του πρωταθλήματος F3 της Ιαπωνίας για το 2017, συμμετείχε πρόσφατα  στη δοκιμαστική φάση για το  πρωτάθλημα ABB FIA Formula Ε, στο Μαρακές του Μαρόκο.
 
Η Nissan θα γίνει η πρώτη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία  που θα αγωνιστεί στο αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτάθλημα αγώνων της ABB FIA Formula E, ξεκινώντας από την πέμπτη σεζόν, αργότερα εντός του έτους.
 
Ο Takaboshi είχε μια εκπληκτική σεζόν στη Formula 3 πέρυσι, κερδίζοντας επτά αγώνες και πραγματοποιώντας τους 11 πιο γρήγορους γύρους στις 20 κούρσες. Το πρόγραμμά του για το  2017 περιελάμβανε επίσης μια πλήρη σεζόν στην κατηγορία GT300 του Super GT, με το Nissan GT-R NISMO GT3.
 
Η πολλά υποσχόμενη Formula E, δίνει στη Nissan μια παγκόσμια πλατφόρμα προβολής,  διαμέσου της οποίας επιθυμεί να διαδοθεί το μήνυμα «Nissan Intelligent Mobility», της στρατηγικής δηλαδή της Nissan που έρχεται για να επαναπροσδιορίσει  τον τρόπο με τον οποίο τα οχήματα της οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις