Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δέχτηκε ισχυρή κριτική για την επικίνδυνη οδήγηση του, κερδίζοντας το προσωνύμιο «η τορπίλη».

Στην Ferrari o Κvyat

11/1/2018

Συμβόλαιο με την Ferrari υπέγραψε ο Daniil Kvyat σύμφωνα με μια λιτή ανακοίνωση της μάρκας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην οδηγός της Red Bull και της Toro Rosso είναι ο εκλεκτός της Ferrari για να βρεθεί στην θέση του δοκιμαστή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Scuderia.

Λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, με την Ferrari να κάνει μια πολύ σύντομη δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας « Ο Daniil Kvyat είναι ο νέος δοκιμαστής ανάπτυξης της Scuderia Ferrari».

To ντεμπούτο του Ρώσου στην Formula 1 έγινε το 2014 με την Toro Rosso, λίγο αφότου στέφθηκε πρωταθλητής στο GP3, ενώ μετέπειτα προήχθη στην Red Bull όταν ο Vettel μετακόμισε στην Ferrari. Tην πρώτη του χρονιά στην Red Bull επικράτησε του Daniel Ricciardo, ωστόσο μετά από κακή αρχή το 2016, έχασε την θέση του. Γυρνώντας στην Toro Rosso, δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον Carlos Sainz ενώ δέχτηκε ισχυρή κριτική για την επικίνδυνη οδήγηση του, κερδίζοντας το προσωνύμιο «η τορπίλη».

Την περασμένη χρονιά, οι δοκιμαστές της Ferrari ήταν οι Leclerc και Giovinazzi με τον πρώτο να αναμένεται να βρεθεί πίσω από ένα τιμόνι της Alfa Romeo Sauber. Tα πλάνα του Giovinnazei για τη νέα σεζόν δεν έχουν ανακοινωθεί.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις