Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Κολομβιανός οδηγός θα μοιραστεί το αυτοκίνητο # 32 Ligier JS P217 με τους Will Owen και Huge de Sadeleer.

Στο Le Mans o Juan Pablo Montoya

29/3/2018

Έχει κερδίσει το Grand Prix του Μονακό, αγώνες NASCAR, το Indianapolis 500, τις 24 ώρες της Daytona, αλλά και το Race of Champions πέρυσι. Ωστόσο ο Juan Pablo Montoya δεν σταματά εκεί καθώς πήρε την απόφαση να διεκδικήσει φέτος και τις 24 ώρες του Le Mans.

Σε ένα από τα πιο γνωστά γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα πάρει μέρος ο Juan Pablo Montoya, ο οποίος θα αποτελέσει μέρος της ομάδας United Autosports που θα συμμετάσχει στην κατηγορία LMP2 του φετινού αγώνα στο Le Mans.
 
Ο Κολομβιανός οδηγός θα μοιραστεί το αυτοκίνητο # 32 Ligier JS P217 με τους Will Owen και Huge de Sadeleer δηλώνοντας ενθουσιασμένος σε μία ακόμα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να γνωρίσω το Le Mans και ανυπομονώ να ενταχθούν στην United Autosports», ήταν τα πρώτα λόγια του Montoya και συνέχισε λέγοντας «Έχω παρακολουθήσει τον αγώνα, γι αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά είμαι μέρος αυτού. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», κατέληξε.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα αγωνιστεί ο Montoya, ανήκει στον επικεφαλής της McLaren Zak Brown, που έκανε δηλώσεις επί του θέματος αναφέροντας: «Ο Juan Pablo βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε αγώνες και ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίσει. Είμαι βέβαιος ότι θα φέρει την εμπειρία και την ταχύτητα του στην ομάδα, η οποία είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για ένα τόσο απαιτητικό αγώνα όπως το Le Mans».    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις