Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο Nürburgring κατεβάζει η Porsche την 919 Hybrid Evo και την 956C.

Στο «Ring» οι 919 Hybrid Evo και 956C

8/5/2018

Στο Nürburgring κατεβάζει η Porsche την 919 Hybrid Evo και την 956C.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά την Porsche 919 Hybrid Evo και την κλασική 956C θα έχουν όσοι βρεθούν στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα πριν τον αγώνα 24 ωρών του Nürburgring.
 
Όπως γνωστοποίησε η φίρμα, τα δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα οδηγούνται από τους Timo Bernhard και Hans-Joachim Stuck θα κάνουν μερικούς γύρους επίδειξης προσφέροντας ένα όμορφο θέμα στον κόσμο, ο οποίος θα δώσει το παρόν.

Σε ότι αφορά τη 919 Hybrid Evo, μέσω της οποίας η γερμανική μάρκα έχει κερδίσει στο Le Mans, έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές στα χαρακτηριστικά, καθώς πλέον το μοντέλο δεν είναι συνυφασμένο με τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το μοντέλο παίρνει ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο V4 κινητήρα 2.0 λίτρων με υβριδική υποστήριξη για να παράγει συνολικά 720 ίππους, ενώ η 956 αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη διατηρεί το ρεκόρ της «πράσινης κόλασης».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η εμφάνιση που θα κάνει η 919 Hybrid Evo δεν θα είναι και η μοναδική, με τη μάρκα να αναφέρει πως θα πάρει μέρος σε περισσότερα events τη φετινή περίοδο, όπως το Goodwood Festival of Speed ​​τον Ιούλιο, το φεστιβάλ της Porsche στις 2 Σεπτεμβρίου και τη συνάντηση της Porsche Rennsport στη Laguna Seca που είναι προγραμματισμένη από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις