Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Alonso δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να κάνει το triple crown, νικώντας σε Indy και Le Mans.

Πρώτος στόχος η F1 για Alonso

8/1/2018

Tα σχέδια του για το μέλλον αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Iσπανός οδηγός. Διαβάστε τι είπε για F1, Le Mans αλλά και Indy 500.

Ο Fernando Alonso μπορεί να έχει τα δικά του πλάνα για συμμετοχή σε αγώνες εκτός της F1, o πρώτος στόχος του πάντως παραμένει η κατάκτηση του τρίτου του Πρωταθλήματος.

Το 2017, ο 36χρονος εξέπληξε τους ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όταν αποφάσισε να αγωνιστεί στο Indy 500 ενώ αυτές τις μέρες κάνει δοκιμές για τον αγώνα της Daytona 24 ωρών. Ο Alonso δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να κάνει το triple crown, νικώντας σε Indy και Le Mans , ωστόσο δεν έχει σταματήσει να δίνει προτεραιότητα στην F1.

«Έχω σε προτεραιότητα την F1 και τον στόχο να κερδίσω και τρίτο παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Με το μοτέρ της Renault, θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.  Ωστόσο, έχω στα σχέδια μου και άλλα events. O αγώνας της Daytona είναι το πρώτο βήμα και το Le Μans είναι άλλος ένας στόχος μου. Eλπίζω να συμμετέχω στο Le Mans» δήλωσε ο Alonso.

Σχετικά με την συμμετοχή πάντως στα Nascar o Ισπανός απέκλεισε το ενδεχόμενο «Αυτά τα αυτοκίνητα έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ οδήγησης που χρειάζεται εξάσκηση, όμως δεν έχω πολύ χρόνο ελεύθερο. Θα το δω μόνο μέσα από την τηλεόραση».
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις