Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Mια σειρά από οδηγοί και υψηλόβαθμα στελέχη των ομάδων έσπευσαν να εκφράσουν την αντίρρηση τους στην απομάκρυνση των grid girls.

Τα στελέχη στηρίζουν τα grid girls

22/12/2017

Aρνητικοί στο ενδεχόμενο να καταργηθεί η παρουσία των grid girls από την F1 εμφανίζονται υψηλόβαθμα στελέχη της F1. Δείτε τι είπαν.

Με το που έγινε γνωστό ότι η Liberty Media εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργήσει την παρουσία των grid girls στους αγώνες της Formula 1, μια σειρά από οδηγοί και υψηλόβαθμα στελέχη των ομάδων έσπευσαν να εκφράσουν την αντίρρηση τους.

Πρώτος ο Max Verstappen δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι « Τα grid girls πρέπει να μείνουν» με τον Νico Hulkenberg να προσθέτει « θα ήταν κρίμα αν αφαιρούσες το χάρμα οφθαλμών από το grid».

Aπό την πλευρά τους, και τα στελέχη των ομάδων φάνηκαν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Μaurizio Arrivabene δήλωσε: « Tα grid girls είναι ένα σημαντικό μέρος της F1 για πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι ο Ross Brawn έχει πιο περίπλοκα και σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί».
Ο Νiki Lauda για λογαριασμό της Mercedes: «H χειραφέτηση των γυναικών είναι σωστή και μάλιστα είναι κοντά στο να μας περάσουν σε δικαιώματα. Αλλά γιατί δεν πρέπει να βρίσκονται στα grids πλέον;».

Tέλος, ο Ηelmut Marko της Red Bull δήλωσε: «Aπλά, δεν μπορώ να το φανταστώ. Στην Αμερική, οι cheerleaders εμφανίζονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε παιχνίδι, για αυτό και δεν βρίσκω τον λόγο να γίνει κάτι τέτοιο στην F1. Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε διαφορετικές ανησυχίες».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις