Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ταλαιπωρείται ακόμα από τα συμπτώματα του Covid ο Hamilton

2/8/2021

Ο Lewis Hamilton υπέστη ζάλη και κόπωση μετά το Grand Prix της Ουγγαρίας, και υποψιάζεται πως έχει μακροχρόνια συμπτώματα Covid-19. Ο Βρετανός ήταν θετικός στον κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Lewis Hamilton βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό το Δεκέμβριο του 2020, και ως αποτέλεσμα δεν έτρεξε στο Grand Prix του Bahrain. 8 μήνες μετά, στο τέλος του χθεσινού GP της Ουγγαρίας, ο Βρετανός εμφανίστηκε εμφανώς εξαντλημένος από την υπερπροσπάθεια. Μετά τον αγώνα, ο Hamilton επισκέφθηκε το γιατρό της Mercedes, και εκπρόσωπος της ομάδας επιβεβαίωσε πως ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε έντονη κόπωση, καθώς και ζαλάδες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Αργότερα, στη Συνέντευξη Τύπου, ο 36χρονος οδηγός δήλωσε πως «είχα ζαλάδες και όλα έγιναν θολά στο βάθρο». Μάλιστα, ο Βρετανός υποπτεύεται πως έχει μακροχρόνια συμπτώματα του Covid-19. « Δίνω μάχη όλη τη χρονιά να παραμείνω υγιής μετά από όσα έγιναν το Δεκέμβριο. Δεν έχω μιλήσει σε κάποιον συγκεκριμένα για αυτό, αλλά είναι μακροχρόνιο. Θυμάμαι τα συμπτώματα που είχα, και από τότε η προπόνηση δεν είναι ίδια. Τα επίπεδα κόπωσης είναι διαφορετικά, και πλέον είναι πραγματική πρόκληση. Θα συνεχίσω να εξασκούμαι όσο καλύτερα μπορώ. Σήμερα ήταν ίσως λόγω αφυδάτωσης, δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν είχα ξανά αυτή την εμπειρία. Είχα κάτι παρόμοιο στο Silverstone, αλλά αυτό σήμερα ήταν πολύ χειρότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε