Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι πρώτες teaser εικόνες πριν την επίσημη αποκάλυψη των νέων μονοθεσίων της Formula Ε, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο θα συμμετάσχουν οι ομάδες για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό.

Ο εντυπωσιακός διαχύτης που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Teaser εικόνες του νέου μονοθεσίου της Formula E

30/1/2018

Οι πρώτες teaser εικόνες πριν την επίσημη αποκάλυψη των νέων μονοθεσίων της Formula Ε, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο θα συμμετάσχουν οι ομάδες για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό, το οποίο ο CEO της Formula E Alejandro Agag, περιγράφει ως «αλά μπάτμαν».
 
Οι εικόνες οι οποίες αναρτήθηκαν στα social media αποκαλύπτουν αρκετά ξεχωριστά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μία φωτισμένης μπάρας, η οποία περιστρέφεται γύρω από το προστατευτικό σύστημα halo.

Στο εμπρόσθιο μέρος μια πιο ευρεία «μύτη» περνάει πάνω από το μονοκόμματο πτερύγιο το οποίο καλύπτει τους δύο μπροστινούς τροχούς, ενώ μια άλλη φωτογραφία αποκαλύπτει ένα εντυπωσιακό διαχύτη που βρίσκεται στο πίσω μέρος αλλά και τις άκρες της πίσω αεροτομής.
 
Να σημειώσουμε πως με την εισαγωγή του νέου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Formula E, θα μπει τέλος στις αλλαγές μονοθεσίων στη μέση του αγώνα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το πλήρες μονοθέσιο θα αποκαλυφθεί ψηφιακά την Τρίτη (30/1), με την επίσημη παρουσίαση να είναι προγραμματισμένη για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις