Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ενεργό δράση και τους αγώνες ταχύτητας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Mika Hakkinen.

«Θα επέστρεφα για να κόψω κ...λους»

16/10/2018

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ενεργό δράση και τους αγώνες ταχύτητας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Mika Hakkinen, λέγοντας πως αν επιστρέψει δεν θα αρκεστεί σε δεύτερες ή τρίτες θέσεις αλλά μόνο στην πρώτη.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ενεργό δράση αναφέροντας πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί κατόπιν ώριμης σκέψης, ωστόσο υπογράμμισε πως βρίσκεται σε θέση να πράξει κάτι τέτοιο.
 
«Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι αρκετά πιθανό και εύκολο, επειδή έχω τις αντοχές για οδήγηση, αφού είναι κάτι που το έκανα για τόσα χρόνια», είπε αρχικά ο Φιλανδός και συνέχισε: «Είμαι επίσης πρεσβευτής της Hintsa Performance, γι αυτό πιστεύω ότι θα με βοηθούσαν ακόμα περισσότερο επειδή φροντίζουν πολλούς οδηγούς που τρέχουν σε Grand Prix. Όλες οι πτυχές που χρειάζονται είναι διαθέσιμες, οπότε δεν θα ήταν πολύ δύσκολο», κατέληξε.

Ωστόσο ο Hakkinen φαίνεται πως δεν έχει χάσει τον αθλητικό εγωισμό που διακατέχει τους επαγγελματίες οδηγούς και πόσο μάλλον του πρωταθλητές, υπογραμμίζοντας πως «Όμως αν βγεις στην πίστα θέλεις να κερδίσεις. Δεν θες να τερματίσεις στη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Θες να τερματίσεις πρώτος, να κόψεις μερικούς κ@λους».
 
Τέλος να αναφέρουμε πως μετά την αποχώρησή του από τη Formula 1 το 2001, ο Φιλανδός αγωνίστηκε στο DTM, ενώ ο τελευταίος του αγώνας ήταν το 2011 οδηγώντας μία Mercedes SLS AMG GT3 στο εξάωρο αγώνα International Le Mans Cup που έγινε στην  Κίνα.      

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις