Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O Toto Wolff ίσως επιχειρήσει να κάνει το ίδιο με κάποια άλλη ομάδα της F1.

Ψάχνεται για θυγατρική ομάδα στην F1 η Μercedes;

3/1/2018

Tην πρόθεση του να ψαχτεί για μια συνεργασία με κάποια ομάδα στην F1 αποκάλυψε ο Toto Wolff για λογαριασμό της Mercedes. Διαβάστε περισσότερα.

O Toto Wolff, τo αφεντικό της Mercedes στην F1 φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την επιλογή της Ferrari να συνεργαστεί ακόμα πιο στενά με την Sauber και ίσως επιχειρήσει να κάνει το ίδιο με κάποια άλλη ομάδα της F1.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Sauber στο περιθώριο της συνεργασίας της με την Ferrari, θα πάρει το όνομα της Alfa Romeo ενώ θα έχει τους Charles Leclerc ως οδηγό και τον Antonio Giovinazzi σαν δοκιμαστή, γνωστοί για την πορεία τους στα junior πρωταθλήματα με την υποστήριξη της ιταλικής φίρμας. Η Sauber φυσικά δεν είναι η μόνη ομάδα με την οποία συνεργάζεται η Ferrari, καθώς ήδη από το 2016, διατηρεί στενούς δεσμούς και με την Ηaas.
 
O Τoto Wolff είπε σε δηλώσεις του: « Πιστεύω πως αυτό που κάνει ο Marchionne και ο Arrivabene είναι πολύ έξυπνο. Είχαν καλή σχέση με την Haas και αυτό έχει βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Αυτό που κάνουν με την Sauber είναι πολύ διορατικό και είναι μια συμμαχία που ίσως αποδειχθεί επικίνδυνη για εμάς.»

Είναι πιθανό να επιχειρήσει να κάνει και η Mercedes κάτι παρόμοιο; «Eίναι κάτι που σκεπτόμαστε. Δεν είναι εύκολο γιατί δεν πρέπει να «αναστατώσεις» τον οργανισμό σου στο πλαίσιο μιας συνεργασίας με κάποια άλλη ομάδα. Δεν είμαστε οι μόνοι με έξυπνες ιδέες, το συζητάμε αλλά δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση» σημείωσε ο Wolff.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις