Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την αποκάλυψη του νέου της μονοθεσίου, με το οποίο θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Formula 1, πραγματοποίησε η ομάδα της Force India.

Το νέο μονοθέσιο της Force India (+pics & vid)

26/2/2018

Την αποκάλυψη του νέου της μονοθεσίου, με το οποίο θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Formula 1, πραγματοποίησε η ομάδα της Force India.

Το VJM11 που θα λάβει ισχύ από τον κινητήρα της Mercedes, είναι και πάλι βαμμένο στο ιδιαίτερο ροζ χρώμα και όπως όλα τα μονοθέσια έτσι και σε αυτό την παράσταση κλέβει το νέο σύστημα Halo το οποίο είναι και αυτό ροζ απόχρωσης.
 
Το νέο μονοθέσιο θα οδηγηθεί από τους Esteban Ocon και Sergio Perez, ενώ όπως οι περισσότερες ομάδες έτσι και οι «ροζ πάνθηρες» έχουν ξεκινήσει τις πρώτες δοκιμαστικές διαδρομές του νέου τους μονοθεσίου, μέσω του οποίου θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, την οποία κατέκτησαν πέρυσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της Force India την περασμένη εβδομάδα για μια ακόμα φόρα σημείωσαν πως δεν εξετάζουν κάποια προσφορά πώλησης της ομάδας, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν γνωστή εταιρεία ενεργειακών ποτών να ενδιαφέρεται για την αγορά της.
 
Τέλος να τονίσουμε πως οι πρώτες δοκιμαστικές διαδρομές με τον Nikita Mazepin πίσω από το τιμόνι έχουν ξεκινήσει, με την ομάδα να δημοσιεύσει τις πρώτες εικόνες και τα πρώτα βίντεο τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις