Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To νέο σχέδιο είναι μια δημιουργία του πρακτορείου Wieden and Kennedy London.

To νέο σήμα της F1

27/11/2017

Aποκαλύφθηκε χθες λίγο μετά την απονομή το νέο σήμα της F1. Ποια η γνώμη των Hamilton, Bottas και Vettel;

To νέο έμβλημα του πρωταθλήματος της F1 αποκαλύφθηκε χθες λίγο μετά την απονομή των βραβείων στους τρεις οδηγούς που βρέθηκαν στο podium του τελευταίου GP για την φετινή χρονιά στο Abu Dhabi.

To νέο σχέδιο είναι μια δημιουργία του πρακτορείου Wieden and Kennedy London και αναφέρεται στο στιλ ενός μονοθεσίου F1 « επίπεδο, με χαμηλή απόσταση από το έδαφος και να φαίνεται γρήγορο».

Ο εμπορικός διευθυντής της F1, κ. Sean Bratches δήλωσε ότι το νέο σήμα «συμβολίζει την νέα μορφή που παίρνει η Formula 1 καθώς στοχεύουμε να προσελκύσουμε περισσότερο κοινό και να φτιάξουμε καλύτερους δεσμούς με τους υπάρχοντες φίλους μας. Στην ψηφιακή εποχή, μεγάλες εταιρείες όπως τα Starbucks και η Coca-Cola έχουν απλοποιήσει τα logos τους, ώστε να γίνουν πιο ξεκάθαρα. Το ίδιο κάνουμε και εμείς».

Οι τρεις οδηγοί πάντως που βρέθηκαν στο podium δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με το σχέδιο του νέου σήματος. Ο Valtteri Bottas αναρωτήθηκε « Τι κακό είχε το προηγούμενο;» o Lewis Hamilton δήλωσε « Το παλιό ήταν θρυλικό. Φανταστείτε να αλλάξουν σήμα η Ferrari και η Mercedes» ενώ ο Sebastian Vettel τάχθηκε πλήρως υπέρ του προηγούμενου σχεδίου « Μου αρέσει το προηγούμενο πολύ περισσότερο».

Ο Jean Todt πάντως φαίνεται πως έχει εμπιστοσύνη στα πλάνα της Liberty Media: «To κοινό πρέπει να είναι θετικό προς τις αλλαγές. Οι άνθρωποι στη Libety είναι ταλαντούχοι και έχουν αποδείξει την αξία τους σε άλλα σπορ. Τους εμπιστευομαι».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις