Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Rubens Barrichello.

«Τρομάρα» για Barrichello

2/2/2018

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Βραζιλιάνος πρώην οδηγός της F1 όταν ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Δείτε το video που ανέβασε στον λογαρισμό του για να καθησυχάσει τους θαυμαστές του.

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Rubens Barrichello, παλιός οδηγός της F1 και teammate του Michael Schumacher στην Ferrari, όταν ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Ο Βραζιλιάνος ανέβασε ένα video όπου βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, απευθυνόμενος στους φίλους και θαυμαστές του. Ο ίδιος σημείωσε ότι κάνει εξετάσεις για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και υποσχέθηκε να επιστρέψει σύντομα στους αγώνες.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, το Σάββατο ένιωσε μια αδιαθεσία με τους δικούς του να αποφασίζουν να τον φέρουν σε νοσοκομείο για κάθε ενδεχόμενο. Ο Barrichello στο video είπε: « To Σάββατο ξύπνησα και αποφάσισα να κάνω ένα μπάνιο. Ένιωσα έναν τρομερό πονοκέφαλο. Ευτυχώς ήταν εκεί η γυναίκα μου και κάλεσε μια φίλη γιατρό που με πήγε στο νοσοκομείο όπου μου έδωσαν περίσσια φροντίδα. Είχα ένα μικρό πρόβλημα με μία φλέβα αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι νιώθω καλά. Κάνω ακόμα εξετάσεις αλλά είμαι πραγματικά σε καλή κατάσταση. Είμαι ευγνώμων, ευχαριστώ την Θεό και σύντομα θα είμαι πίσω στους αγώνες.»

Ο βετεράνος oδηγός από την στιγμή που αποσύρθηκε από την F1, έχει αγωνιστεί στα IndyCar και στο Βραζιλιάνικο Πρωτάθλημα εργοστασιακών αυτοκινήτων ενώ προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο του Eduardo στην καριέρα του.
 

🙏🏻gratitude🙌🏻🙌🏻🙌🏻#englishversion

A post shared by Rubens Barrichello 1️⃣1️⃣1️⃣ (@rubarrichello) on

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις