Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O Verstappen τιμωρήθηκε σήμερα με δύο μέρες κοινοφελούς εργασίας σε αντικείμενο που θα καθορίσει η FIA.

Δεν μετανιώνει για τίποτα ο Verstappen

13/11/2018

Την σωστή συμπεριφορά πιστεύει πως είχε ο Verstappen απέναντι στον Esteban Ocon μετά τον τερματισμό. Δείτε τι είπε.

Την πεποίθηση του πως δεν πρέπει να λάβει καμία ποινή για το σκηνικό αντιπαράθεσης που έλαβε χώρα μεταξύ του ιδίου και του Esteban Ocοn μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε ο Max Verstappen.

Η αιτία του επεισοδίου ήταν ότι ο Γάλλος οδηγός έπεσε πάνω στον Verstappen την ώρα που ο τελευταίος του έδινε γύρο, στερώντας του ουσιαστικά την πρώτη θέση που κατέληξε τελικά στον Lewis Hamilton.

O Vestappen δεν φάνηκε να μετανιώνει ιδιαίτερα για την αντίδραση του λέγοντας: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Είμαι νικητής. Σε βγάζουν εκτός με τέτοιο τρόπο, μετά πήρα μια άθλια απάντηση από την πλευρά του, δεν ήμουν χαρούμενος για αυτό το γεγονός. Είμαστε όλοι παθιασμένοι για το άθλημα, θα ήταν παράξενο αν πήγαινα και του έσφιγγα το χέρι.»

Ο Οcon εκείνη τη στιγμή πάντως είχε φρέσκα ελαστικά, ενώ ο Verstappen έκανε συντήρηση στα ελαστικά του. «Όταν πέρασα τον Lewis, έκανα συντήρηση των ελαστικών μου για να φτάσουν μέχρι το τέλος. Ο Οcon μπορεί να είχε το δικαίωμα να με περάσει αλλά πρέπει πάντα να είσαι προσεκτικός. Δεν ήταν σωστό το ρίσκο που πήρε. Του έδωσαν ποινή και αυτό λέει κάτι. Μετά, μπορείς να πεις εκ του ασφαλούς ότι «Max, έπρεπε να του αφήσεις χώρο κτλ» αλλά εκείνη τη στιγμή αγωνιζόμαστε και δεν περιμένεις να σε βγάλει εκτός ένας από τους τελευταίους οδηγούς».

O Verstappen τιμωρήθηκε σήμερα με δύο μέρες κοινοφελούς εργασίας σε αντικείμενο που θα καθορίσει η FIA.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις