Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O Ολλανδός έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του για το συμβάν.

«Με κατηγορεί γιατί είμαι πιο νέος»

12/4/2018

Μπορεί να ακούστηκαν πολλά, πάντως ο Max Verstappen δεν θεωρεί πως ήταν κακή η επιλογή του να προσπαθήσει να προσπεράσει τον Hamilton κατά τους πρώτους γύρους στο Bahrain, ακόμα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

Mπορεί ο Hamilton να εκφράστηκε ιδιαίτερα άσχημα για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Bahrain μεταξύ αυτού και του Max Verstappen, ωστόσο ο Ολλανδός έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του για το συμβάν.

 Ο Verstappen δήλωσε συγκριμένα: «Eίναι απλό και εύκολο να κατηγορήσεις τον νεαρότερο οδηγό. Αυτά συμβαίνουν όμως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω τίποτα. Ίσως πιάσω τον Hamilton να του μιλήσω, αν είναι απαραίτητο».

Ο νεαρός φάνηκε πως δεν θεωρεί πως έκανε κάποιο λάθος την προσπέραση, ακόμα και αν αυτό ήταν που τον έβγαλε ουσιαστικά εκτός αγώνα. Ο ίδιος δήλωσε: « Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό, ήθελα να προσπεράσω ένα μονοθέσιο, ήταν μια καλή ευκαιρία και το προσπάθησα. Συμβαίνουν αυτά στους αγώνες.»

Θα αλλάξει άραγε τακτική ο Verstappen στους επόμενους αγώνες οδηγώντας πιο συντηρητικά; O Μax το αποκλείει λέγοντας «είναι σημαντικό να πάρουμε βαθμούς αλλά θέλουμε να βρισκόμαστε το podium και να κερδίζουμε και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν θα αλλάξω.»
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις