Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Max Verstappen.

«Nα πείτε στον Vettel να...»

27/6/2018

Στην επίθεση πέρασε ο Max Verstappen βλέποντας να μην ασκείται ίδια κριτική στον Vettel με αυτή που του είχε ασκηθεί στις αρχές της σεζόν. Δείτε τι είπε.

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Max Verstappen σε δηλώσεις του σχετικά με την αντίδραση των δημοσιογράφων απέναντι στον Vettel και το λάθος που έκανε ο Γερμανός οδηγός της Ferrari στην πρώτη στροφή του γαλλικού GP.

Κατά την επίσημη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Ολλανδός είπε στους ρεπόρτερ: «Πιστεύω ότι την επόμενη φορά που θα δείτε τον Sebastian, πρέπει να του πείτε να αλλάξει το στυλ του γιατί πραγματικά αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Αυτό μου έλεγαν στην αρχή της σεζόν.»

Ο Verstappen ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν κριτίκαρε τον Vettel λέγοντας πως «δεν έκανε κάτι» ώστε να χρειαστεί να αλλάξει στυλ, αλλά τους δημοσιογράφους. Ο ίδιος συνέχισε: «Eλπίζω στον επόμενο αγώνα να ρωτήσουν τον Sebastian αν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται. Όλοι κάνουν λάθη, ακόμη και οι καλύτεροι αλλά με θυμώνει το γεγονός ότι δεν μιλούν για αυτόν με τον ίδιο άσχημο τρόπο που μιλούσαν για μένα. Μου έκαναν συνεχώς αυτές τις ηλίθιες ερωτήσεις. Ευτυχώς τώρα είναι όλα καλά.»

Εσείς τι λέτε; Έχει δίκιο ο Max ότι τραβά όλη την κριτική πάνω του και κάποιοι άλλοι οδηγοί έχουν την εύνοια των δημοσιογράφων;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις