Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την αυτοκριτική του έκανε ο Vettel.

Vettel: «Δεν ήμουν όσο καλός έπρεπε φέτος»

28/11/2018

Tην αυτοκριτική του έκανε ο Sebastian Vettel μετά το πέσιμο της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος. Διαβάστε τι είπε.

Kαμιά διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του δεν είχε ο Sebastian Vettel μετά το τέλος και του τελευταίου Grand Prix στο Αμπου Ντάμπι που βρήκε τον Lewis Hamilton πρωταθλητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari είπε: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να σηκώσω το χέρι μου εάν κάνω ένα λάθος. Ξέρω πως τα πράγματα μπορούν γρήγορα να στραβώσουν, πως πολλά θα μπορούσαν να γίνουν αλλιώς φέτος. Πρέπει ακόμα να σκεφτώ ορισμένα πράγματα, πιστεύω ότι ξέρω τι δεν πήγε καλά. Σίγουρα σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ήμουν ο καλύτερος που θα μπορούσα να είμαι. Πιστεύω ότι μπορών να είμαι καλύτερος από όσο ήμουν αυτή τη χρονιά».

Ο Vettel πάντως σημείωσε πως υπήρχαν στιγμές μέσα στην χρονιά που το μονοθέσιο δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Τα ακριβή του λόγια ήταν: «Υπήρχαν αγώνες που πήραμε όσα μπορούσαμε από το μονοθέσιο και εγώ ένιωσα ότι έκανα ο,τι μπορούσα αλλά δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Έτσι είναι οι αγώνες. Χάσαμε τον δρόμο μας κάπου στη μέση της σεζόν και στους τελευταίους αγώνες βρήκαμε τι κάναμε λάθος και γίναμε ξανά ανταγωνιστικοί.»

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, πολλά συνέβησαν μέσα στην ομάδα όπως ο θάνατος του Marchionne. Toυ χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί» τόνισε εν κατακλείδι ο Vettel.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις